طرز تهیه متفاوت دونات

دختر پسرهای مدرسه ای عاشق دونات هستند یک آموزش ساده و راحب برای پخت و تهیه دونات را در این مطلب از توپ تاپ شاهد هستید بدون شک وقتی من دونات را خودم تهیه کنم و اگر از دستپخت خودم راضی باشم و دونات دقیقا همان طعم و مزه ای که انتظارش را داشتم را داشته باشد لذت چشیدن و خوردن آن چند برابر میشود پس با دقت به این مطلب آموزشی توجه کنید دقت داشته باشید که دونات را میتوان خانگی و در انواع مختلف و متفاوت طعم ها مثلا با ماست شکلاتی و یا لقمه ای تهیه کرد

برای تهیه دونات در ابتدا به چه وسایل و یا مواد خوراکی نیاز داریم؟

تخم مرغ : ٢ عدد

کره آب شده : ۵٠ گرم

شیر ولرم : ١لیوان

آرد : به میزان گفته شده در طرز تهیه

پودر مایع خمیر ترش : ٢ قاشق سوپ خوری

نمک : یک چهلرم قاشق چای خوری

شکر : یک سوم لیوان

وانیل : یک دوم قاشق چای خوری

روغن برای سرخ کردن

شکلات تخته ای یا سس شکلات

پودر قند یا پودر شکر

دونات را چگونه تهیه کنیم؟

در ابتدا تخم مرغ رو با همزن دستی کمی میزنیم بعد شیر ولرم رو اضافه میکنیم و بعد پودر خمیر ترش و بعد نمک، شکر و وانیل رو اضافه کرده کمی هم میزنیم و کره آبکرده که خنک شده رو اضافه میکنیم

پس ازین مراحل آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم توجه داشته باشید که آرد رو باید کم کم اضافه کنیم تا حدیکه خمیر سفت بشه و خودشو بگیره بعد کاملا اونو ورز میدیم.

نکته مهم اینه که دونات هرچی بیشتر ورز بخوره حباب های داخلش بعد از سرخ شدن ریزتر میشه و ظاهر بهتری پیدا میکنه بعد ازینکه ورز دادیم رویش رو یک حوله نم دار قرار داده و در یک جایی با دمای معمولی قرار میدیم تا به مدت یک ساعت و نیم استراحت کنه در این مدت بهتره هر ٢٠ دقیقه یک بار خمیر رو ورز بدیم بعد از گذشت این زمان خمیر رو با وردنه پهن میکنیم ضخامت خمیر پهن شده به مقدارنیم سانت کافیه

معمولا برای دونات قالب خاصی تعبیه نشده البته جدیدا نمیدونم که قالبی اومده یا نه اما معمولا اون رو با کاتر مخصوص میبریدند اما من به جای این کاتر از یک وسیله های استفاده کردم که الان به شما هم یاد میدم تا ببینید با کمترین هزینه چطوری میشه یک قالب شیرینی داشت! حتما همه شما تا به حال یک بار از تن ماهی استفاده کردید! وقتی که ازین کنسرهای تن ماهی اسفاده کردید لطفا قوطی اون رو داخل زباله نندازید! شما میتونید سر قوطی رو با درب بازکن تا آخر برش بزنید و حلب رویی رو در بیاریو و حلب زیرین رو هم به همین صورت در بیارید! کاغذ های روی قوطی رو هم بکنید! حالا شما با این قالب میتونید دونات هاتون رو برش بزنبد!!!!!!

بعد ازینکه دنات ها رو قالب زدید برای گردی وسط دونات هم بهتره از ابزرا سوراخ کن که در سفره آرایی به کار میره که برای در آوردن هسته وسط سیب و کلا شکل تونلی هست استفاده کنید یا با دستتون به آرومی حفره کوچکی داخل این خمیرها ایجاد کنید بعد ازنکه این کار رو کردید خمیر ها رو داخل یک سینی که زیرش رو کمی چرب کردید بچینید و رویش رو دوباره همون حوله رو بندازید تا ٢٠ دقیقه استراحت کنه. سپس با روغن داغ و غوطه ور دونات ها رو دونه دونه سرخ کنید و داخل دستمال بزارید تا روغن اضافیش بره . در نهایت داخل پودر قند یا پودر شکر یا شکلات قرار داه و پس از خنک شدن میل کنید!

برگرفته از سایت نازخاتون

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...