آموزش کامل وآسان تهیه ژله پرتقال و گلابی

آموزش جامع و اسان ژله پرتقال و گلابی

آموزش جامع آسان و کامل ژله پرتقال و گلابی

طرز تهیه ژله پرتقال و گلابی

 

آشپزی - انواع دسر - طرز تهیه ژله پرتقال و گلابی

 

 

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای آشپزی آکا ( برای 4 نفر )
- ژلاتین 11 گرم
- آب 4 قاشق غذا خوری
- آب پرتقال 500 گرم
- گلابی پوست کنده و قطعه شده 2 عدد بزرگ .
 

طرز تهیه :

آب را با ژلاتین در یک ظرف کوچک بریزید و بهم بزنید . آن را در داخل ظرف دیگری که آبجوش دارد و در حال جوش است بگذارید و بهم بزنید تا حل شود . وقتی ژلاتین حل شد آنرا به آب پرتقال بیافزائید . تکه های گلابی را در ظرف پایرکس بچینید آب پرتقال را رویش بریزید و در یخچال بگذارید تا به صورت ژله درآید
ویرایش و تلخیص:آکاایران

 

 

از سایر بخش های آموزش انواع ژله ها دیدن بفرمایید

آموزش تصویری تهیه انواع ژله ها

به بخش آشپری مراجعه کنید

 

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...