آموزش تهیه خورش اناربیج

┘◄ برای مشاهده ی ادامه ی آموزش و تصاویر به ادامه ی مطلب بروید| ▼▼ |

مواد لازم جهت تهیه خورش اناربیج برای 5 نفر

مواد لازممقدارواحدتوضیحات
گردو80گرم 
گوشت چرخکرده250گرم 
سبزی معطر1/2فنجانبه میزان لازم(جعفری، گشنیز، بینه، خالواش و چوچاق)
رب انار2قاشق غذا خوری 
رب گوجه فرنگی1قاشق غذا خوری 
زردچوبه به میزان لازمنمک و فلفل
پیاز1عددمتوسط

طرز تهیه : خورش اناربیج

 

 
در تهیه خورش اناربیج سبزی معطر برای سرخ کردن حدود 1 فنجان (من سرخ شده داشتم ) اگر تازه است حدود نیم کیلو نهایت 700 گرم که وقتی سرخ بشه 1 فنجان بشود.
 
گردو همراه اب میپزیم رب انار و رب گوجه اضافه میکنیم باشعله کم مانند فسنجون میزاریم جا بی فته گوشت چرخ کرده را با نمک فلفل پیاز رنده شده و سبزی خام ورز میدیم.
 
بعد به شکل گوفته درش میاریم بااین مقدار گوشت 25 عدد میشود.سبزی سرخ شده را به گردو اضافه میکنیم خودمن معمولا گوفته کمی تفت میدم.
 
بعد به خورش اناربیج مان اضافه میکنم و میزاریم تاخوب جابی بیفته.
 
نوش جونتون...

 

 

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...