آموزش تهیه ترشی بادمجان کبابی

┘◄ برای مشاهده ی ادامه ی آموزش و تصاویر به ادامه ی مطلب بروید| ▼▼ |

مواد لازممقدارواحدتوضیحات
بادمجان2کیلو گرم 
سیر1 بوتهبه میزان لازم 
بینه و خالواش1/2فنجانبه میزان لازم 
سرکه به میزان لازم 
فلفل سبز200گرمتند

 

طرز تهیه : ترشی بادمجان کبابی

 

 
بادمجونها رو کبابی میکنیم سیر وفلفل داخل غذا ساز میریزیم تا کمی خرد بشه بادمجونها رو بهش اضافه میکنیم توی غذا ساز من همه با هم جا میگیره همینطور که با درجه کم گذاشتیم خرد بشه سرکه اضافه میکنیم تا بخورد بادمجونها بره.
 
ترشی بادمجان کبابی چون بادمجونهاش پخته شده حالت منسجم داره باید حتما سرکه به خودش بزنیم وگرنه وقتی میریزیم داخل شیشه فقط کنار سرکه میمونه داخل ترشی مون خشک و بدون سرکه میشه.
 

نمک و گلپر دراخر اضافه میکنیم. پیشنهاد میکنم ترشی بادمجان کبابی را امتحان کنید طعم متفاوتی از ترشی را تجربه میکنید

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...