توپ تاپ

توپ تاپ

توپ تاپ

X بستن تبلیغات

 


 آموزش تهیه کیک یزدی

آموزش تهیه کیک یزدی

┘◄ برای مشاهده ی ادامه ی آموزش و تصاویر به ادامه ی مطلب بروید| ▼▼ |

مواد لازم جهت تهیه کیک یزدی برای 0 نفر

مواد لازممقدارواحدتوضیحات
آرد150گرم 
تخم مرغ3عدد 
شکر150گرم 
روغن100گرم 
ماست1/2لیوان 
بیکینگ پودر1قاشق مربا خوری 
وانیل1/2قاشق چای خوری 
جوش شیرین1قاشق چای خوری 
تخم گشنیز1قاشق چای خوریپودر

طرز تهیه : کیک یزدی

 

 
ارد را 3 بار الک میکنیم تخم مرغ و شکر باهم خوب میزنیم تاخوب کرم بشه جوش بکینگ وانیل توی ماست خوب مخلوط میکنیم.
 
بعد به تخم مرغ شکرمون اضافه میکنیم روغن میریزیم ارد کم کم اضافه میکنیم در همین مابین پودر تخم گشنیزم اضافه میکنیم.
 
راستش من اولین بار بود ریختم بنظرم به کیکهای قبلی فرقی نمیکرد در اخرهم درصورت دلخواه بهش گردو کشمش که به ارد اغشته کردیم میریزیم.
 
بمدت 45 تا 50 دقیقه در فرکه ازقبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه من از فر ماکروفر استفاده کردم.

 

 

برچسب ها: کیک یزدی , انواع کیک یزدی , طرز تهیه کیک یزدی , آموزش تهیه کیک یزدی , غذاهای یزدی


نظرات

نکته :
- نظرات شما ممکن است پس از تائید مدیر نمایان شود.
- لطفا از زبان پارسی برای نظر دادن استفاده کنید



  1. هیچ نظری ثبت نشده است

    شما اولین نفر باشید !

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA Image Reload Image