توپ تاپ

توپ تاپ

توپ تاپ

 


 طرزز تهیه ژله آکواریومی

طرزز تهیه ژله آکواریومی

┘◄ برای مشاهده ی ادامه ی آموزش و تصاویر به ادامه ی مطلب بروید| ▼▼ |

این تزئین ژله را می توانید درجشن تولد بچه ها استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه ژله آکواریومی:
-ژله آبی
-پاستیل به شکل ماهی و ...
-شکلات های سنگی

برای تهیه این ژله از ژله آبی رنگ استفاده می کنیم ومی توانید توی تنگ ماهی درست کنید تا واقعی تر به نظر بیاد .یا توی ظرف پیرکس مستطیل که تداعی آکواریوم بشه.از پاستیل به شکل ماهی، کوسه، ستاره دریایی و... وهمچنین پاستیل هایی که الان به اسم پاستیل ترش فروخته می شه به عنوان گیاهان دریایی و جلبک میتوان برای تهیه این ژله استفاده کرد.
طرز تهیه ژله آکواریومی:
ژله رو طبق دستور روی قوطی درست می کنیم.و اون رو توی یخچال می ذاریم.تا زمانی که به غلظت سفیده تخم مرغ برسه.مواظب باشید کاملا بسته نشود.شکلات های سنگی رو ته ظرف میریزیم و ژله رو با قاشق آروم روی اونها می ریزیم.بعد با انبر شیرینی ماهی ها و گیاهان دریایی رو توی ژله می گذاریم.

درباره درست کردن ژله حتما” خیلی شنیده اید. شما با خرید یک بسته پودر ژله و خواندن دستور پشت بسته ژله به راحتی می توانید ژله خوشمزه و خوشرنگی را درست کنید.برای درست کردن ژله نیاز به آب سرد و آب جوش به یک میزان است.

اما ژله ای که به این سادگی درست میشود خودش را در ظرفی مناسب یا با تزئینی زیبا بهتر نشان میدهد. یک غذای خوب سه جنبه داره: مزه غذا که 50 ، دوم قیاقه غذا ودر نهایت عطر و بوی غذا که 10 درصد جذابیت غذا را شامل می شود.

برگرداندن ژله:
در داخل ظرفی که برای تهیه و فرم دادن ژله انتخاب کرده اید آب سرد بریزید و خالی کنید تا ظرفتان خیس شود و بعد برای چند دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید و بعد ژله یا دسر مایع را در آن بریزید.
بعد از بستن ژله اول لبه های ژله را با کارد از قالب جدا کنید و برای چند ثانیه قالب را در ظرف آب جوش قرار دهید و بعد یک ظرف مسطح رو خیس کنید و روی دهانه قالب ژله قرار دهید و بعد دستتون را بر گردانید .با این کار(خیس کردن ظرف) می توانید در صورتی که ژله وسط ظرف نبود با یه تکان آن را وسط ظرف بیاورید.

نکاتی در رابطه با ژله:
هیچ گاه از آناناس تازه برای تهیه ژله استفاده نکنید. آناناس شامل آنزیمی است که مانع از بسته شدن ژله خواهد شد.برای تزیین ژله از کمپوت آنانس استفاده کنید. می توانید آنانس تازه را برای مدت کوتاهی مثلا 5 دقیقه بجوشانید تا آنزیم آن از بین برود.درباره آناناس کال، راهکار لذیذی توصیه می کنیم.قسمت سر و پوست آن را جدا کنید. ورقه ورقه ببرید و در ظرفی بریزید. روی آن را با آب و شکر بپوشانید و چند دقیقه بجوشانید. سپس درون یخچال قرار دهید تا ترد و خوشمزه شود.

طرز تهیه نوع جدیدی از ژله
به جای اینکه طبق روش معمول درست کردن ژله، آب سرد اضافه کنید، یک و نیم لیوان بستنی کمی شل شده را در کاسه محتوی محلول ژلهای بریزید و خوب هم بزنید.




این میوه را که در مقایسه با طالبی کمتر شیرین است، میتوانید همراه با بستنی ژلهای میل کنید تا کمبود شیرینی آن با بستنی جبران شود.

البته اگر گرمک پیدا نکردید، از طالبی هم میتوانید استفاده کنید.

مواد لازم برای 8 نفر :

گرمک یا طالبی متوسط؛ یک عدد
ژله طالبی، یک بسته
بستنی وانیلی؛ یک و نیم لیوان
آب جوش؛ یک لیوان


روش تهیه :
1 – ابتدا گرمک یا طالبی را بشویید و با چاقوی تیز به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس تخمهای داخل هر نیمه را خارج کرده و گوشت آنها را با استفاده از قاشق یا چاقویی کوچک تا یک و نیم سانتی متری پوست، خالی کنید.


2 – گوشت طالبی یا گرمک را با چاقو به قطعات ریز خرد کنید و داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. حالا هر کدام از پوستهها را داخل کاسهای متناسب با اندازه آنها قرار دهید.


3 – بستنی وانیلی را از فریزر خارج کنید و کمی صبر کنید تا در هوای معمولی اتاق کمی شل شود.

در این فاصله، کاسه بلوری متوسطی آماده کنید و پودر ژله را در آن بریزید. سپس آب جوش را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا پودر ژله بهطور کامل در آب جوش حل شود.

4 – به جای اینکه طبق روش معمول درست کردن ژله، آب سرد اضافه کنید، یک و نیم لیوان بستنی کمی شل شده را در کاسه محتوی محلول ژلهای بریزید و خوب هم بزنید.


5 – هر یک از نیمه پوستههای گرمک یا طالبی را با مقداری از گرمک یا طالبی خرد شده به همراه بستنی ژلهای مایع پر کنید. سپس پوستهها را به یخچال انتقال دهید و چند ساعت صبر کنید تا بستنی ژلهای داخل گرمک یا طالبی کاملا سفت شود. پس از آن شما میتوانید با چاقو هر نیمه را به چند قسمت تقسیم کنید. به این ترتیب خواهید دید که بستنی ژلهای نیز همراه با گرمک یا طالبی بریده میشود.

برچسب ها: ژله آکواریومی , طرز تهیه ژله آکواریومی , طرز تهیه ژله , انواع ژله , طرز تهیه انواع ژله


نظرات

نکته :
- نظرات شما ممکن است پس از تائید مدیر نمایان شود.
- لطفا از زبان پارسی برای نظر دادن استفاده کنید



  1. هیچ نظری ثبت نشده است

    شما اولین نفر باشید !

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA Image Reload Image