توپ تاپ

توپ تاپ

توپ تاپ

به توپ تاپ خوش آمدید

 


 آموزش تهیه میرزا قاسمی

آموزش تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

┘◄ برای مشاهده ی ادامه ی متن و تصاویر به ادامه ی مطلب بروید| ▼▼ |

مــــــــــواد لازم:

 

بادمجان متوسط5 عدد
سیریک بوته
تخم مرغ3 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
روغن و نمک و فلفل

به مقدار کافی

 

 

 

طــــــــرز تهیه:

 

بادنجانها را داخل فر یا روی آتش کبابی میکنیم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا میگیریم و بعد ساطوری مینماییم سپس گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آن را می گیریم و خرد میکنیم .

 

سیر را کوبیده و داخل روغن داغی که در تابه و روی آتش است میریزیم تا کمی سرخ شود د بعد بادنجانها و گوجه فرنگی آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ مینماییم بحدی که آب آنها کاملا کشیده شود و به روغن ببفتد .

 

کمی نمک و فلفل به آن میزنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار میدهیم ودر طرف دیگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط مینماییم وبهم میزنیم تا کاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادنجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مینماییم و میرزا قاسمی آماده شده را در دیس میکشیم

برچسب ها: میرزا قاسمی , آموزش پختن میرزا قاسمی , آموزش پختن غذاها , آموزش انواع غذاها , آشپزی آسان , پخت میرزا قاسمی , طرز تهیه ی میرزا قاسمی


نظرات

نکته :
- نظرات شما ممکن است پس از تائید مدیر نمایان شود.
- لطفا از زبان پارسی برای نظر دادن استفاده کنید



  1. هیچ نظری ثبت نشده است

    شما اولین نفر باشید !

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA Image Reload Image