توپ تاپ

توپ تاپ

توپ تاپ

 


آموزش ساخت ژله به شکل نیمرو (توضیح کامل همراه با تصاویر)

آموزش ساخت ژله به شکل نیمرو (توضیح کامل همراه با تصاویر)

ژله به شکل نیمرو

┘◄ برای مشاهده ی ادامه ی متن و تصاویر به ادامه ی مطلب بروید| ▼▼ |

آموزش ژله به شکل نیمرو

ژله به شکل نیمرو

مواد لازم:
*ژله موز  نصف بسته
*شیر ولرم  یک و یک سوم پیمانه
*ژله آلوئه ورا  ۱ بسته
*رنگ زرد خوراکی
*روغن مایع

 

وسایل لازم:
جا تخم مرغی
ظرف مورد نظر برای سرو
قلمو

طرز تهیه:

مرحله ۱ – نصف بسته از پودر ژله موز را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس چند قطره رنگ زرد به یک سوم پیمانه شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس به ژله افزوده و هم بزنید.

ژله به شکل نیمرو

مرحله ۲ – قلمو را در روغن مایع زده و داخل جا تخم مرغی ها را یک لایه نازک چرب کرده و نصف از آن را با ژله موز پر کنید، سپس در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد.

ژله به شکل نیمرو

مرحله ۳ – ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش کاملا حل کرده و اجازه دهید خوب سرد شود، سپس یک پیمانه شیر را به آن افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله ۴ – ژله موز را از داخل جا تخم مرغی ها خارج کنید به این صورت که لبه آن را با یک چاقو به آرامی جدا کرده و با یک تکان ژله را در آورید، در صورتی که به این روش خارج نشد بایستی چند لحظه ای در آب جوش بگیرید.

مرحله ۵ – ژله موز که در واقع نقش زرده را ایفا می کند در ظرف مورد نظر که بایستی نسبتا مسطح باشد با فاصله قرار دهید. اگر ظرف برای سرو مناسب نباشد باید بعد از بستن آن را با کف گیر بلند کرده و در ظرف سرو بگذارید.(در این مرحله می توانید از ظرف های تک نفره استفاده کنید که دیگر مشکل جابه جایی ژله را نداشته باشید و یا برای هر چند نیمرو یک ظرف در نظر بگیرید).

ژله به شکل نیمروژله به شکل نیمرو

مرحله ۶ – ژله سفید را به آرامی دور زرده بریزید و سپس در یخچال بگذارید تا ببندد، بعد از بسته شدن با چاقو دور سفیده را نامنظم برش بزنید تا شکل نیمروی واقعی درست شود.

ژله به شکل نیمروژله به شکل نیمرو

 

مرحله ۷ – ژله نیمروی آماده شده را تا زمان سرو در یخچال نگاه دارید.

البته من توصیه میکنم بجای اون جا تخم مرغی ها از این مدل استفاده کنید.

 

برچسب ها: آشپزی , آموزش آشپزی , آموزش پخت غذاها , آشپزی در خانه , آشپزی مدرن


نظرات

نکته :
- نظرات شما ممکن است پس از تائید مدیر نمایان شود.
- لطفا از زبان پارسی برای نظر دادن استفاده کنید



  1. هیچ نظری ثبت نشده است

    شما اولین نفر باشید !

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA Image Reload Image